supremeemylee

Overview

  • Founded Date July 13, 1997
  • Sectors مشتريات
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 23

Company Description

Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. För resten måste du göra det själv. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier.

Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel.

Du är fri att använda den till alla dina spel. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion. Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, https://sw.mypokersecret.com de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem.

Spelet sänds i liknande format. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar. En kamera fångar bordet hela tiden. Varje hand av poker sänds live online som det sker. Tänk bara på att du förmodligen kommer att gå igenom hela listan över online poker spel som finns tillgängliga vid någon tidpunkt. 3) Välj spelet upp online.

Online Poker är också perfekt för att studera spelet i en mycket nära miljö. Några är gratis och andra kommer att kosta dig pengar. Kom bara ihåg att de billigaste spelen kommer att kosta dig ingenting i riktiga pengar. Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det. Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut.

Detta innebär att vi bara skulle spendera 50-100 per månad på poker. Vi har fastställt att vi skulle spendera cirka 250-500 per månad på poker.